Midsommarhelgen!

Midsommar i Sundsvall med Uppsala-gänget! (och några fler senare under kvällen)
Dom kom fram sent på torsdag kväll, vi alla möttes på Ica Maxi där vi handlade frukost, lunch och middag inför kommande dagar. Hem och kvällsfika.
 
Vi 3 tjejer klev upp tidigt och förberedde lunchen, stekte köttbullar och korv, kokade ägg & potatis, värmde paj och gjorde glass osv. Dukade fram frukosten. 
 
När alla duschat och bytt om så inväntade vi Jacobs bil och sen for vi alla upp mot Norra Berget där vi klarade oss undan regnet!! Tjohoooo! Vi packade upp lunchen som vi hade med som picknick. Dansade kring midsommar-stången och när vi kände oss nöjda packade vi ihop och gick upp mot utkiksplatsen och upp i tornet
Körde hemöver igen, jag svängde genom Sörberge och Bergeforsens "centrum" (dvs. "lillIca"). Resten av eftermiddagen satt vi ute i solen. Vi tjejer som fixat lunch blev uppassade medan 7 killar trängdes i köket och förberedde middagen, flyttade upp bord och stolar till allmänningen där de sista solstrålarna tycktes falla. Innan middagen hann vi också leka lite lekar som Patrick fixat och som han senare avslutade med en rolig frågesport! Själva middagen blev muuums och myyys!
Jacobs kompisar anlände och det blev lite mer feststämning, men också kyligare ute. Så vi satte upp isoleringsplast runt altanen för att stänga in värmen och ute myggen. Blev lyckat! När småtimmarna kröp sig på försökte vi få igång bastun och tillsluuuuut lyckades det. Vi somnade gott allihopa när det åter var ljust ute.
Under lördagen låg vi halvbakis i solen, hälften låg helbakis inne i det svala huset. Spelade cricket och fotboll och grillade korv till frukost vid 14 när vi städat undan det mesta. Njöt av sol och sällskap till kvällen då vi skrapade ihop resterna av midsommar-lunch och åt till middag innan gänget vid 19.30 tog farväl av mig - nu ses vi inte på minst 1 år eftersom jag åker till USA!! - och susade neröver mot Uppsala och Stockholm igen.
 
Kort och gott så var det min midsommarhelg!!! Sååååå glad att dom faktiskt kom hela vägen hit för att umgås med oss!!! Bästa gänget! Igår, söndag, jobbade jag 10-18 och nu är klockan halv 15 och jag ska göra mig redo att jobba 16-20.15. Jobbjobbjobb pengarpengarpengar!
 
 
Visa fler inlägg