Drömmen om USA

Tjatja bloggen!
 
Idag har jag så ont i benen efter lilla springturen igår. Inte blev det bättre av att jag gick ut och promenerade (inte sprang) cirkus en timme imorse också. Inatt får benen vila gott!
 
La mig och solade en stund på studsmattan innan jag duschade och fixade lunch till barnen. Spelade lite schack med äldsta och läste en bok för minsta som var trött. Sedan var det dags för stranden igen! Barnen lekte mest själva och VM pratade med sin kompis. Sedan somnade minstingen så medan alla åt middag och hade trevligt borta vid grillen så satt jag barnvakt på stranden i något som kändes som hundra år. VM kom iaf med lite mat till mig också efter ett bra tag. Visst var det lugnt och skönt och avslappnande men jag kunde inte riktigt slappna av när solen försvann och småflugorna började dyka upp och sådär. Tillslut blev det hemgång iallafall med 3 trötta små barn.
 
Min bil är inte fixad än så det blev inget kompis-häng efter stranden. Tänkte avsluta filmen jag började se häromkvällen och sedan sova. Äldsta tjejen R tycker att jag sover så länge och att jag borde kliva upp tidigare (haha jag tycker 8-8.30 är ganska tidigt..). Imorgon kanske jag skippar att följa med till stranden med VM och hennes vänner med barn och bara är barnvakt på kvällen istället. Får se.
 
 
 Något jag iallafall märkte när jag satt där och bara satt, var att jag flera gånger kom på mig själv att tänka på engelska (redan!!)!! Kom på mig själv nyss också. Det är positivt!!! Det är så jag vill ha det! Vill tänka på engelska, drömma på engelska, prata flytande på engelska.. helst hade man ju velat gifta sig med en amerikanare så barnen också kan perfekt engelska. Jacob verkade dock inte gilla tanken på att bli amerikanare.. han har visst några poäng i att det finns många fördelar med att bo i Sverige rent politiskt och ekonomiskt och säkerhetsmässigt. Och för barnen. Och att det inte bara är att "bli amerikanare". Men jag vill nog ändå försöka bygga mig ett riktigt liv här i USA. Jag känner ju att jag är hemma nu. USA har alltid varit min dröm och kommer alltid vara min dröm. Hur jag skall gå till väga är nästa fråga.
Visa fler inlägg