Campus 1477

Hej.
 
Det är nästan helt mörkt ute och lika mörkt härinne. Frida ligger och sover för hon blev sjuk inatt på nåt vänster och vis. Själv är jag lite snuvig men tänkte klara mig från magont. Hade helst velat komma ut någonstans ikväll, istället för att sitta här i mörkret sitter jag hellre i bio-mörkret! Men tveksamt om jag hittar någon att gå med, sååå många nya vänner har jag inte hunnit skaffa mig än.
 
Igårkväll blev det inget heller. Tänkte att jag kunde frågat något annat gäng om jag kunde följa med dom till Stocken men sedan satte jag mig i sängen med min Marknadsförings-bok och kom inte upp.. så det kan bli! Läste istället kurslitteratur hela kvällen och kastade mig på den i morse också ett bra tag. Nu har jag bara ca 90 sidor kvar att plöja igenom ikväll! Tänk så mycket längre tid det tar att läsa en kursbok om man jämför med en BRA bok!
T ex Harry Potter 5 på 1000 sidor som man läste på några dagar... och sedan läste en gång till senare på engelska.. och lyssnade på ljudbok vid ett annat tillfälle.. haha Harry Potter-nörden........
 
Ville komma ut en sväng idag så jag gick äntligen ner till Campus 1477 = det bra gymmet! Har en gratisvecka nu iallafall så får vi se hur mycket jag hinner utnyttja den.
 
Kolla här vilket bra schema, massa pass!!
 
 
När jag fått mitt kort där fortsatte jag ännu längre ner på stan och mötte upp Annie som också behövde gå på Systemet! Vi hittade knappt där för dom har sorterat allt så konstigt men tillslut var vi nöjda iallafall och redo för förfest och klubb imorgonkväll!
 
Tog ju en stund att gå överallt också men det var skönt för jag fick äntligen prata helt ostört med Jacob och även med mamma, vilket jag inte kunnat på 2 veckor eftersom det som sagt alltid varit någon i samma rum. Var skönt att lätta lite känslor och funderingar!
 
Nu har jag ätit middag också och ska fortsätta läsa min bok så får vi se om det blir bio ikväll, förmodligen inte. Men kanske nån bra film på datorn jag kan titta på med tillsammans sjuklingen. Vill se Catching Fire som har kommit ut men den gör sig liksom inte rättvis på en liten dataskärm!
Visa fler inlägg