Finns så mycket roligare ting än statistik

Heeeejjjsaaannn
 
Åh vad jag borde sätta igång och plugga men det finns ju så mycket roligare saker att hitta på, t ex leta billiga men bra frisörer i Uppsala eller hitta den perfekta nyansen att använda när jag ska färga håret hemma.. lite youtubeklipp och lite Aftonbladet och blogga och ja.. lite allt annat förutom att läsa Statistik. Men klockan är inte så mycket så jag hinner nog med lite innan bio med gänget ikväll kl 20.15.
 
Det jag VET kommer hända är att när jag väl sätter mig och börjar läsa så kommer jag somna, precis som jag typ nästan gjorde på föreläsningen. Men så blir det när man kliver upp kl 6.20am för att träna Bodypump kl 07.00!!! Vilket jag alltså gjorde imorse!! HEJJAHEJJA vad duktig!! Imorgon kommer det framför allt kännas i biceps och axlarna tror jag. Men det är väl ett gott tecken.
 
I lördags påbörjade jag ett litet statistiktest som jag satt med hela morgonen innan jag gick på Body Balance kl 12-13. När jag kom hem hade Jacob klivit upp men jag kände att jag behöve plugga lite mer så jag satt i ett flow till kl 15.45 då jag var för arg för att kunna fortsätta (pga. det gick sämst). Tänkte försöka ägna kvällen helt till Jacob som känner sig så ouppmärksammad. Så vi gick ner på stan en snabbis innan vi tog cyklarna till Willys och handlade mat för nästan 1000 kr och som vi på nåt sätt lyckades få hem på cyklarna - med nöd och näppe! 
 
När vi packat upp alla matvaror så var det dags för middag - men den åt vi på Olearys, bara för att. Och det kostade lika mycket som hälften av alla matvaror. Men vi fick ju lite tid tillsammans iallafall. Och på kvällen tittade vi på film. Ändock var nog Jacob inte helt nöjd med tiden vi spenderat tillsammans, men mer än så kunde jag inte ge honom tyvärr. 
 
Och i söndags jobbade jag heeela dagen, 9.45-19 och det var så jobbiga kunder som behövde hjälp med allt som inte ens är mitt jobb menmen. Vi åt mat när jag kom hem och jag försökte plugga lite till men det gick så dåligt och sedan såg vi fiiiilm. Och jag blev sur för att jag inte fick gå och lägga mig när jag ville, Jacob tjatar om liiite längre liiiite längre också blir klockan över 23 och jag får panik över att jag inte somnat än och Jacob blir sur för att jag blir sur och ja. Haha lite samma visa igårkväll, efter ett Body Balance pass med Josefin. Jag hade bestämt att SENAST SENAST sova 22.30.. men så var det ju bara några minuter kvar på filmen också hann klockan bli 23 igen och jag har inte tid att ligga och prata efter det så Jacob blir sur. Jag tror jag måste göra upp ett schema och jag måste ha mer självdisciplin och faktiskt gå och lägga mig 22.30 om jag vill göra det och inte påverkas av att Jacob vill att jag ska stanna uppe. Jag måste väl få sova om jag behöver??!
 
Aja nu ska jag plugga när jag faktiskt har tid. Så jag kan gå på bio ikväll utan att ha alltför mycket ångest. Imorgon vill jag färga håret, som jag tjatat så mycket om nu. Tror Frida har tid att hjälpa mig. Är det värt att betala 1300kr istället för att en frisör ska göra jobbet och det blir typ perfekt? 
 
 
 
 
Visa fler inlägg