Hej alla glada

Hej alla glada!
 
Innan läggdags såhär så tänkte jag bara säga att tentan igår nog gick OK. Borde bli godkänd och blir jag det är jag nöjd (egentligen inte men jag kommer aldrig vara nöjd). Köpte med oss lite käk och satte oss i Stadsparken och hade mysigt tills det blev kallt om fötterna och dags att gå hem!
 
Imorse kom jag upp i ganska god tid ändå och vet ni, jag var ute och sprang - själv!! Jag tog tag i mig själv och sa "nej nu Amanda tvekar du inte, det är en fin dag och du ska ut och öva upp kondisen" "okejokej!!" svarade jag mig själv och så satte jag igång ljuboken och gick ut i finvädret. Jag kanske gick mer än jag joggade men jag är iallafall på väg mot en bättre hälsa!! 5 kilometer blev det totalt hemifrån, 3 varv runt nån park och hem igen. Nästan hemma hittade jag en bänk som var perfekt placerad i solskenet och där satt jag 20-30 minuter och njöt av livet.
 
Åt lite lunch när jag kom hem och sedan var det dags att ha en Au Pair-intervju. Efter det hann jag hem och förbereda middag så Jacob slapp fixa det när han kom hem sent från skolan. Sedan på med arbetskläderna - för inte nog med att jag inte var så ledig som jag tänkt, jag tog på mig ÄNNU mindre ledighet i form av att hoppa in på Telia i Bredgränd där jag aldrig jobbat förut. Bara 3 timmar så kändes OK. Det som känns bäst är känslan av att kunna ställa upp när någon behöver mig.
 
Och ikväll har jag suttit och chattat på FB om seminarietider och flyg osv för USA, samtidigt som jag fyllt i Au Pair-rapporten. 
 
IMORGON däremot hörrni DÅ är jag ledig!!! Jag tänkte kliva upp tidigt och gå på Body pump som var 100 år sedan nu, tror det ska regna så blir ingen runda ute. Sen ska jag fixa och dona med lite av varje! På kvällen är det Kvalborg = Fest. Något jag INTE ska göra är att titta på senaste Grey's Anatomy avsnittet som jag såg innan jag somnade igår. DET var INTE roligt. Oj så jag grät och jag ville gråta mer men Jacob tyckte jag var så fjantig att jag fick kväva mina sorger.
 
Och med det sagt... godnatt!!
 
Visa fler inlägg