Omtenta-ångest

Ja hej ja nej jag vet inte hur det gick med den här tentan alltså. Jag skrev mitt sista svar kl 18.59 och ja jag vet inte det kunde ha gått hursom helst kändes det som. Jag var ändå gladoch det kändes som att detta faktiskt var över nu... tills jag kollade facit med lösningsförslag imorse och brast i gråt.
 
För FÖRMODLIGEN blir det omtenta men det beror på hur schysst dom rättar.. jag KAN ha klarat mig precis på gränsen om dom är snälla med at ge poäng för uträkningar och sånt även om jag gjort vissa saker fel och fått fel svar.. då KAN jag klara mig.. men jag räknar med omtenta för det är så osäkert så det är väl bara att boka in den nudå..
 
Nej nu ska jag bege mig mot gymmet. Har kokat pasta och förberett lite för ikväll är Jacob på Halloweenfest i Gävle och Ida kommer hit ifrån Stockholm för att spendera kvällen med mig och sova över! Har även varit på stan idag och handlat ny tränings-BH och ett par träningsbyxor. Och köpt godis, för det får jag äta ikväll när det är omtenta-ångest och Idol och trevligt sällskap! 
 
Igår när jag fortfarande hade hoppet kvar om att ha klarat tentan så tänkte jag ju ha en kul kväll med mina vänner på Stor-Stocken, men när vi stått i kö i kylan alltför länge så gav vi upp och gick på Max istället för att festa. Hem och sova. Skööööönt! Och imorse tog jag sovmorgon för första gången på åratal. Till 10. Länge nog!!!! Sköööönt.
 
Hej hopp på er nu!
Visa fler inlägg