Ont i magen

Igår bakade jag kladdkaka i micron på 30 sek. Jag gjorde i 3 små skålar... sen åt jag upp allt i alla skålar... hahahaha. Jag bara äter och äter och äter hela tiden och jag vet inte vad jag ska ta mig till måste sluta äta men kan inte :(
Sedan satt jag och hade ont i magen och hjärtat, inte pga chokladen som man kan tro, utan över att Jacob har - TROTS mina desperata försök och böner och hot osv - tagit motorcykelkörkort och jag hatar honom för det för jag är livrädd. Jag är livrädd och även om han inte har någon egen MC så har han kompisars han kan låna och grejer och jag kan inte lita på honom överhuvudtaget för jag vet inte alls vad han gör och han kan åka fast han säger han inte gör det och jag går bara och väntar på samtalet att han ligger i en blodig pöl och måste amputera både armar och ben om han inte är helt död på plats och jag är livrädd och jag VET att jag kommer få det samtalet så jag är livrädd och orolig och nervös och ont i magen och jag vill inte och jag vill inte och såhär känns det och han fattar inte så jag blir så arg.
Helst känner jag att om han ändå tänkt ta livet av sig genom att köra MC så kan han väl bara kan skjuta sig själv på en gång så han får det överstökat, så besparar det mig iallafall lidandet i VÄNTAN på det där hemska samtalet. Eller så får han helt enkelt välja på mig och motorcykeln, som jag sa till honom redan första gången han tog upp det och som jag skrev om i för 3 månader sedan redan. Men det känns hemskt och dåligt att tvinga honom att välja. Känns hemskt att vara den som hindrar honom från att göra det han vill, för jag vill inte att någon ska hindra mig från att göra det jag vill. Skillnaden är att jag inte utsätter mig själv för fara med mina drömmar. Men ja, som jag som sagt skrev redan för 3 månader sedan så jag klarar inte att han kör motorcykel, att jag inte kan lita på att han INTE gör det.. så det kanske är jag som får välja åt honom för jag klarar det inte. Jag vill bara att han inte ska VILJA åka motorcykel. Dummadummadummadumma motorcykel..
:((((((((((((((((((((((( DummadummadummadummadummadummaDUMMA farliga motorcyklar varför finns ni
Visa fler inlägg